⁠DGTL ADE 2024 deelt line-up, kaartverkoop van start

Foto door Thomas Heijligers / Festileaks

Het zomerfestivalseizoen is nog maar net begonnen, maar voor je het weet is het alweer tijd voor ADE. DGTL kondigt in één keer de volledige line-up aan met maar liefst zeven verschillende feesten.

Van 17 tot 20 oktober neemt DGTL opnieuw de NDSM-loods in Amsterdam over met een bomvol ADE-programma. Op donderdag en vrijdag van 18:00-21:30 zijn er weer concertstijl-optredens in de NDSM-loods. Donderdag staat in het teken van Caribou en vrijdag van Nils Frahm. Donderdag nacht kan er dan gedanst worden op bekende artiesten zoals Cin City, Philou Louzolo en Mathame.

Elke dag een ander feest

Daarna staat elke dag in het teken van een feest van een andere artiest. Vrijdag nacht trapt Bonobo het af met zijn label OUTLIER. Vorig jaar was hij ook met OUTLIER op ADE, maar toen vond je hem bij de RAW Factory met Audio Obscura. Dit jaar heeft hij weer nieuwe artiesten weten te strikken, zoals Young Marco en Sally C. Zaterdag overdag is The Blessed Madonna terug met haar We Still Believe feest met onder andere Avalon Emerson en Patrick Mason (house set).

Zaterdag nacht is het dan tijd voor de hardere klanken met Brutalismus 3000 invites. Zij nemen onder andere Boys Noize en Rebekah mee. Als er dan zondag overdag nog wat over is van de NDSM mag Peggy Gou hem afsluiten met het welbekende concept Gou Talk. Waar ze vorig jaar ook DGTL ADE mee afsloot. Zie het volledige overzicht hier onder:

Kaartverkoop

Voor Caribou en Nils Frahm kun je al een tijdje kaartjes kopen. De concerten zijn beide nog niet uitverkocht en voor € 49,50 kan jij er nog bij zijn. Voor de verschillende feesten begon de presale op 18 juni om 12:00, mits je geregistreerd had. Op 19 juni om 12:00 start de algemene kaartverkoop via de website en kun je voor alle feesten een kaartje scoren. Maar wees er snel bij, zo zijn voor alle avonden (en dagen) de earlybirds al uitverkocht en voor Gou Talk op zondag zijn er enkel nog final tickets beschikbaar. regular tickets zijn € 69,50 en final tickets zijn tussen de € 74,05 en € 79,50 voor de verschillende feesten.

DGTL Logo

DGTL 2024

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 29-31 maart 2024
Line-up
Eliza Rose
Weval
Bonobo
Eliza Rose, Weval, Bonobo +81 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.