Dit is de plattegrond van Graspop 2024

Die twee main stages, die vind je wel. Maar waar bevinden de andere podia van Graspop zich? Of de muntautomaten, de wc’s of de infobalie? Dat check je op de plattegrond van Graspop 2024.

Het centrale deel van het terrein van Graspop 2024 is sinds jaar en dag gereserveerd voor de iconische twee main stages naast elkaar, die geschakeld spelen. Daar vind je alle grote headliners dit weekend, zoals TOOL, Avenged Sevenfold en Judas Priest.

Wie liever de kleinere stages bezoekt, komt aan zijn trekken op de andere helft van het terrein. Daar vind je onder meer de Marquee, de Metal Done en de Jupiler Stage. Het meeste eten vind je rondom het main stages veld. De infobalie is bij de ingang.

Graspop 2024 plattegrond

Graspop 2024 plattegrond

Wat vond jij van Graspop Metal Meeting 2024?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Graspop Metal Meeting 2024! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving plus naar een totaalscore.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards, de publieksprijzen voor festivals.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Festivalterrein
Eten & Drinken
Prijs-kwaliteit
Totaalscore

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.