Down The Rabbit Hole 2024 introduceert supermarkt op de camping

Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Op veler verzoek opent Down The Rabbit Hole een splinternieuwe grote supermarkt op de camping. Bij deze RabbitMarché kun je terecht voor een breed assortiment aan proviand en festivalbenodigdheden.

Over iets minder dan een maand begeven zich zo’n 45.000 festivalgangers richting de Groene Heuvels voor Down The Rabbit Hole 2024. Dat hóéft dit jaar niet meer bepakt en bezakt, want voor een groot deel van je spullen kun je terecht in de RabbitMarché, de nieuwe supermarkt op de camping.

De schappen zijn goed gevuld met alles wat je nodig hebt, van knakworsten en vers fruit tot gekoelde drankjes en allerlei soorten snacks. Dat alles voor vriendelijke prijzen, vergelijkbaar met het prijsniveau van To Go-winkels.

Valt die kater na de eerste nacht toch wel erg zwaar? Of blijken je buren luidruchtig door te feesten tot in de vroege ochtend? Ook dan kun je terecht in de RabbitMarché; paracetamol, oordoppen en diverse andere drogisterij-artikelen zijn binnen handbereik.

Bekijk hieronder het volledige assortiment.

Nieuwe RabCafés

Naast de RabbitMarché openen bij de badhuizen drie nieuwe RabCafés. Hier kun je genieten van versgebakken broodjes, koffie en snelle snacks. Een stukje luxe wat nu ook buiten het Rabbit Resort te vinden is!

Voorbereiden op Down The Rabbit Hole 2024

Nu je de boodschappen niet meer vooraf hoeft te doen, hou je natuurlijk tijd over! Gelukkig zorgen we bij Festileaks voor het nodige vermaak. Ga je voor het eerst naar het mooiste festival van Beuningen? Lees je dan alvast in met de Festileaks Startersgids, boordevol tips voor jouw eerste bezoek aan Down The Rabbit Hole. Check ook zeker de 10 acts die je niet mag missen tijdens jouw festivalweekend. Deze vind je natuurlijk ook terug in de Festileaks playlist:

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.