Kom donderdag naar de Festileaks Meet-up op Graspop 2024!

Festileaks Graspop Forum Meeting

De Festileaks community is het kloppende hart van ons platform. Zowel voor als achter de schermen dragen duizenden enthousiastelingen dagelijks bij aan een bruisende online gemeenschap. Daar zijn we trots op! Daarom organiseren we op Graspop 2024 wederom een Festileaks Meet-up, om onze gezamenlijke liefde voor het festivalleven te vieren en elkaar beter te leren kennen.

Of je nou een actieve forumganger bent, ooit eens een ‘vandaag is de dag’ shirt voorbij hebt zien komen of gewoon benieuwd bent welke koppies nou al die artikelen schrijven: iedereen die Festileaks een warm hart toedraagt is meer dan welkom bij de meet-up op Graspop 2024.

Natuurlijk houden we zo goed mogelijk rekening met het blokkenschema. In samenwerking met het forum zijn wij daarom tot 17:05, vijf over vijf, gekomen op de donderdag. Direct na ASINHELL verzamelen we bij het kruis tegenover de noordelijke mainstage waar dan Doro speelt. Ideaal om met z’n allen een biertje te drinken en “Für Immer” mee te schreeuwen. De meet-up spot is aangegeven op onderstaande plattegrond:

Dé groepsfoto

Vorig jaar was de Festileaks Meet-up een groot succes. Er werden nieuwe vriendschappen gevormd, en velen zagen elkaar verspreid over het weekend nog terug. Ook dit jaar vinden we het weer hartstikke leuk om onze mede-metalheads te ontmoeten, en zijn we benieuwd wat jou bezighoudt deze zomer. We recenseren er natuurlijk alvast voorzichtig op los, en beschouwen uiteraard voor op al het moois dat Graspop nog gaat brengen. En natuurlijk is er dit jaar weer de nu al legendarische groepsfoto. Trek je vetste shirt aan en mis hem niet! We zien je heel graag, aanstaande donderdag tijdens de Meet-up op Graspop 2024!

Heb je een vraag over de meet-up? Stel dan je vraag in onze Festifans WhatsApp-communit met aparte Graspop chat.

Wat vond jij van Graspop Metal Meeting 2024?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Graspop Metal Meeting 2024! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving plus naar een totaalscore.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards, de publieksprijzen voor festivals.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Festivalterrein
Eten & Drinken
Prijs-kwaliteit
Totaalscore

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.