Terugkijken: de optredens van de Graspop 2024 donderdag met o.a. Kvelertak en Amaranthe

graspop 2024 terugkijken

Of je nu fysiek in Dessel bent of vanuit huis de livestream bekijkt, we blikken allemaal tevreden terug op de eerste festivaldag van Graspop 2024. Nog niks van meegekregen? Niet getreurd: diverse shows zijn on demand terug te kijken.

Kun je door studie of werk de officële livestreams niet volgen? Check dan het videoplatform van Graspop 2024. De officiële festivalwebsite biedt een stroom aan festivalshows voor maximaal terugkijkplezier.

Graspop 2024 video-aanbod

Donderdag 20 juni

Graspop 2024 Livestreams

Ben je er fysiek niet bij, maar wil je je wél graag onderdompelen in het gitaargedruis? Volg dan vanuit huis de officiële livestreams. De officiële festivalwebsite biedt op zowel Kanaal 1 als Kanaal 2 een stroom aan festivalshows voor voor maximaal meekijkplezier.

Wat vond jij van Graspop Metal Meeting 2024?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Graspop Metal Meeting 2024! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving plus naar een totaalscore.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards, de publieksprijzen voor festivals.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Festivalterrein
Eten & Drinken
Prijs-kwaliteit
Totaalscore

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.