Down The Rabbit Hole overweegt meer bezoekers in 2025

Foto: Thomas Heijligers / Festileaks

Down The Rabbit Hole groeit de komende jaren waarschijnlijk verder door. Dit jaar verkocht het festival uit met 45.000 bezoekers. Maar nu het bestemmingsplan van de Groene Heuvels is aangepast, flirt het festival met de mogelijkheid een stap omhoog te maken.

Nog steeds aan het bijkomen van de enorme mensenmassa op Down The Rabbit Hole van afgelopen weekend? Het komt misschien wat rauw op je dak, maar het zou zomaar kunnen dat het tijdens de editie in 2025 nog een stuk drukker wordt.

Festivaldirecteur Ide Koffeman laat namelijk tegenover De Gelderlander weten dat het festival deze optie serieus overweegt: “In 2022 hadden we voor het eerst 45.000 mensen. Misschien zetten we volgend jaar weer een stap.” Down The Rabbit Hole staat volgend jaar op de planning voor 4, 5 & 6 juli.

Extra weekender

Concrete plannen voor de uitbereiding zijn er nog niet. Hoe groot het festival precies gaat worden, en per wanneer de uitbreiding plaatsvindt is niet bekend. Eerder werd al duidelijk dat de aanpassing van het bestemmingsplan ook ruimte biedt voor een extra weekendfestival op de Groene Heuvels. Net als DTRH, biedt dit toekomstige festival in theorie ruimte voor 60.000 bezoekers, een nachtprogramma en een camping. Over de invulling van het festival is door Mojo nog niets concreets gecommuniceerd.

Verder nagenieten van het prachtige DTRH-weekend? Bekijk dan welke 25 acts door het publiek tot hoogtepunten van het festival werden benoemd.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2025

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 4-6 juli 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen