Dit is de datum van Down The Rabbit Hole 2025

Foto: Thomas Heijligers / Festileaks

Afgelopen weekend stonden de Groene Heuvels weer op zijn kop tijdens Down The Rabbit Hole 2024. Maar het zit er weer op, dus tijd om vooruit te kijken naar de editie van 2025. De datum voor volgend jaar is inmiddels bekend: 4, 5 en 6 juli 2025.

De datum voor Down The Rabbit Hole 2025 weten we nu dus. Daar houdt het echter ook weer op. Over de headliners, waarschijnlijk weer gestegen ticketprijzen of muntprijzen en andere factoren is op dit moment nog niets bekend. De datum verscheen bij het publiceren van de aftermovie. Deze kun je hieronder checken.

Hopelijk is het weer een minder grote factor tijdens de editie van volgend jaar. In aanloop naar DTRH24 had de flinke regenval al impact op de parkeerplaatsen. Tijdens het weekend zelf was het erg wisselvallig, en was er onder meer een advies om partytenten op te ruimen vanwege de harde wind.

Verder ging er ook veel goed tijdens Down The Rabbit Hole 2024. Check de hoogtepunten van de vrijdag en de zaterdag hier.

Wat vond jij van Down The Rabbit Hole 2024?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Down The Rabbit Hole 2024! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving plus naar een totaalscore.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards, de publieksprijzen voor festivals.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Festivalterrein
Eten & Drinken
Prijs-kwaliteit
Totaalscore

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2025

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 4-6 juli 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen