Kaytranada mist vlucht naar Down The Rabbit Hole 2024, vervanger bekend

Helaas, slecht nieuws. De Haïtiaanse-Canadese KAYTRANADA moet zijn show annuleren. De organisatie heeft bekendgemaakt dat Fatima Yamaha het tijdslot overneemt.

Door meerdere geannuleerde vluchten lukt het KAYTRANADA niet om op te treden op Down The Rabbit Hole 2024. Gelukkig is er snel een vervanger gevonden in Fatima Yamaha die dus tussen 22:45 en 23:45 in de Teddy Widder zal optreden.

Bron: Instagram post KAYTRANADA

Met het wegvallen van KAYTRANADA ziet het festival een grote naam van de line-up verdwijnen. De muzikaal veelzijdige act brengt, zowel als zanger, rapper en dj, R&B ten gehore en had daarmee perfect op de zaterdagavond gepast om alvast lekker in te dansen. Op social media geeft de artiest aan erg van het cancelen te balen en ons graag snel terug te zien in Amsterdam. Opvallend, aangezien er nog geen aangekondigde show in Amsterdam is.

Wat vond jij van Down The Rabbit Hole 2024?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Down The Rabbit Hole 2024! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving plus naar een totaalscore.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards, de publieksprijzen voor festivals.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Festivalterrein
Eten & Drinken
Prijs-kwaliteit
Totaalscore

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.