Dit is het voorprogramma van Imagine Dragons op Werchter Boutique 2025

Declan McKenna is toegevoegd aan het programma van Werchter Boutique 2025. Eerder deze week werd bekend dat Imagine Dragons de headliner is van het dagevent in Werchter volgend jaar.

Declan McKenna is ‘special guest ‘ van Imagine Dragons tijdens het hele Europese deel van hun LOOM World Tour. Dat betekent dat de Engelse indie-act op zaterdag 12 juli op Werchter Boutique 2025 speelt, en ook in de Johan Cruijff ArenA op 9 juli.

Werchter Boutique voorziet doorgaans in een volledige festivaldag. Het ligt dus in de lijn der verwachting dat later nog verdere acts bekend worden gemaakt.

Het Festivalpark in Werchter is bekend terrein voor McKenna. Hij stond er afgelopen zomer nog, toen op het vierdaagse Rock Werchter. Op datzelfde festival speelde hij in 2017, toen nog met slechts debuutalbum What Do You Think About The Car? op zak. Inmiddels is de Londenaar twee platen verder.

Kaartverkoop

Tickets voor de Imagine Dragons show in Amsterdam gaan vanaf € 67,20. De verkoop voor Amsterdam begint vrijdag 13 september om 14:00 uur.

Voor Werchter Boutique leg je € 131 neer en de verkoop van deze kaarten begint ook op vrijdag 13 september om 14:00 uur via Ticketmaster.

Het worden de grootste eigen shows van Imagine Dragons op Nederlands en Belgisch grondgebied tot nu toe. Tijdens de laatste passage was de band nog headliner van Pinkpop 2022 en Rock Werchter 2022. Ze bleken daar een prima afsluiter te zijn.

Werchter Boutique Logo

Werchter Boutique 2025

Locatie
België
Werchter, België
Datum 12 juli 2025
Tickets Kopen