Mustsees op Hullabaloo 2024 voordat de festivalzomer voorbij is

Sef @ ESNS 2024
Foto: Stef van Oosterhout / ESNS 2024

Hullabaloo 2024 is één van de laatste festivals van de zomer. De perfecte kans dus voor een inhaalslag. Alle artiesten die je deze zomer, om wat voor reden dan ook, gemist hebt kun je gelukkig in Groningen nog meepakken. Wij zetten die last-minute-mustsees voor je op een rij.

“Die zie ik nog wel een keer”, een gevreesde uitspraak onder festivalfanaten. Want zo beland je aan het einde van de zomer met een aantal fantastische artiesten op je mustsee lijstje. Want ja, ze stonden immers ook op de line-up van die andere twee festivals die je nog ging bezoeken. En toen moest je ook daar ineens eten, iets anders zien, of je tent opzoeken. Gelukkig kun je op Hullabaloo 2024 al die artiesten nog van je mustsee-in-2024-lijstje afstrepen.

Sef & Het El Salvador Ensemble

Zaterdag van 20:45 tot 21:30 op de Razzle Dazzle stage

Gemist op: Noorderslag 2024, Down The Rabbit Hole 2024

Al vroeg in het jaar – op Noorderslag 2024 – lieten Sef & het El Salvador Ensemble zien dat ze een plekje verdienden op je mustsee lijst van deze zomer. Geen wonder dus dat het veld op de vrijdag van Down The Rabbit Hole 2024 vol stond. Daar mocht Sef, als special guest, de mainstage openen. Snel genoeg gingen er witten sokken de lucht in en het hele publiek ging los toen hij niet één, maar twee keer ‘De Leven’ speelde. Kortom; Sef en zijn Ensemble sluiten een magische zomer af op Hullabaloo.

Joost

Zaterdag van 21:30 tot 22:30 op de Mayhem stage

Gemist op (o.a.): Sziget 2024, Pinkpop 2024, Nirwana Tuinfeest 2024, Lokerse Feesten 2024

Het is een behoorlijk lijstje, de festivals waar Joost dit jaar te zien was. En terecht, want ondanks de kwantiteit blijft iedere show ijzersterk. Joost staat bekend om indrukwekkende en emotionele optredens. De zaak rondom zijn diskwalificatie van het Eurovisie Songfestival deed daar dit jaar nog een schepje bovenop. En dan zijn we bijna vergeten dat hij in januari 2024 nog de popprijs won. 2024 was het jaar van Joost, zorg dat je erbij was!

Only The Poets

Zaterdag van 22:00 tot 22:45 op de Brouhaha Stage

Gemist op: Reading & Leeds 2024, Paaspop 2024

Dat de Britten in hun thuisstad Reading dit jaar de boel deed dansen mag geen verrassing zijn. Maar ook op Paaspop wisten ze de temperatuur in de Phoenix behoorlijk te doen stijgen. Daarnaast hebben de heren hun jaar gevuld met touren met Yungblud en door de UK. Dit jaar nog een bescheiden festivalzomer dus, maar dat wordt komende jaren wel anders. Perfect dus, dat jij over een aantal jaar kan zeggen dat jij ze in 2024 al live zag.

Jungle By Night

Zondag van 19:15 tot 20:00 op de Brouhaha Stage

Gemist op: Dauwpop 2024, Lowlands 2024, Into The Great Wide Open 2024

Waar Jungle by Night op het blokkenschema staat, weet je dat het een feestje gaat worden. De Alpha op Lowlands 2024 was dan ook geen uitzondering. Sef deed zelfs dienst om zijn eigen plaat met de band, Shirt Uit, live ten gehore te brengen. En voor wie dat gemist heeft, heb je op Hullabaloo nog goede kans om die toffe samenwerking live te zien.

Froukje

Zondag van 14:45 tot 15:45 op de Mayhem Stage

Gemist op (o.a.): Lowlands 2024, Rock Werchter 2024, Dauwpop 2024

Sinds de corona-jaren heeft Froukje geen editie van Lowlands meer gemist. Dat gaat vervelen, zou je denken. Maar niets is minder waar. Iedere festivalzomer weet ze weer een unieke show neer te zetten. Wie haar één keer ziet, heeft dus lang nog niet alles gezien. In 2024 tourt ze langs de festivals met haar debuutalbum, wat zorgt voor opnieuw een show anders dan andere jaren. Wat ze voor 2025 in petto heeft weten we nog niet, hoewel nieuwe vriendschaps-anthem ‘Ik haat hem voor jou’ veelbelovend is, maar zorg in ieder geval dat je de Froukje van 2024 niet mist.

The Chainsmokers

Zaterdag van 18:15 tot 17:30 op de Mayhem stage

Oke, we spelen even een klein beetje vals. Want The Chainsmokers zijn deze zomer juist afwezig geweest op Europese festivalposters. Het optreden op Hullabaloo is het enige optreden wat Andrew Taggart en Alex Pall dit jaar in Nederland doen, en één van de weinige in het continent. Extra reden dus om deze show niet te missen. Eén ding is zeker, het wordt een feestje bij de Chainsmokers zaterdag met hits zoals ‘Something Just Like This’ en ‘Closer’.

Hullabaloo Logo

Hullabaloo 2025

Locatie
Nederland
Groningen, Nederland
Datum 6-7 september 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen