Zo veel betaal je voor een muntje op Pinkpop 2024

Photo credit: Monique Biermans / Festileaks

Ook komende editie stijgt de muntprijs op Pinkpop ten opzichte van vorig jaar. Waar een munt in 2023 nog €3,50 kostte, betalen bezoekers dit jaar €3,70.

Wie komende zomer in Landgraaf te vinden is, gaat weer meer betalen voor de consumptiemunten. Dat is een gevolg van de gestegen kosten voor de organisatie, vooral op het gebied van materialen en mankracht. De nieuwe muntprijs wordt door een woordvoerder van Pinkpop bevestigd in De Limburger.

In vergelijking met vorig jaar is de prijs met 5,7 procent toegenomen. Deze is wel 5 cent goedkoper dan op Lowlands.

Inflatie

Waar Pinkpop van 2007 tot en met 2017 ieder jaar de vaste prijs van €2,50 voor een consumptiebon hanteerde, zijn de muntprijzen de afgelopen jaren behoorlijk omhoog geschoten. Na twee jaar afwezigheid dankzij corona was de prijs voor een munt in 2022 al gestegen naar €3,20. Veertig cent duurder dan tijdens de laatste editie in 2019.

Op 21, 22 en 23 juni barst het feest los, met headliners Ed Sheeran, Måneskin en Calvin Harris. Ben jij dit jaar van de partij op Pinkpop? Laat de verhoogde muntprijs de pret dan vooral niet drukken. Praat bijvoorbeeld mee op het Festileaks forum, of check de startersgids als het je eerste keer wordt.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Niet meer beschikbaar.