Parkway Drive hint naar Europese tour

Photo credit: Femke Valks / Festileaks

‘Europa, jij bent de volgende’ aldus Parkway Drive. De Australiërs hebben pas net de Australische tour ter ere van het twintigjarig bestaan afgerond, en laten nu weten dat wij als volgende aan de beurt zijn. 15 oktober om 16:00 uur volgt de aankondiging.

Wat er 15 oktober komt lijkt dan ook wel duidelijk, dat moet wel een Europese tour zijn. Wanneer deze plaatsvindt is een stuk spannender. Het programma van Parkway Drive voor 2025 bevat momenteel enkel optredens op een cruise eind januari. Ruimte genoeg dus voor een tour in Europa, en voor het voorspellen waar en wanneer, is er wel erg veel ruimte.

Zo behoort een zalentour tot de mogelijkheden, waarbij de nieuwe productie uitstekend uit de verf zou komen. Tegelijkertijd zijn de Australiërs natuurlijk een gewilde headliner voor festivals als Graspop, waar ze in 2023 nog misschien wel het beste optreden van het festival gaven. Een kwestie van geduld dus, gelukkig is 15 oktober al bijna.

Benieuwd wie wij nog meer als kanshebbers voor een headliner positie op Graspop 2025 zien? Check dan ons geruchtenoverzicht.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.