Clean Pete onder laatste namen voor Here Comes The Summer 2018

Clean Pete

Met Paaspop in het vizier komt de start van het festivalseizoen steeds dichter bij. Veel festivals voegen daarom de laatste namen toe aan het affiche. Here Comes The Summer presenteert onder meer Clean Pete.

Er ontbraken nog vier namen op Here Comes The Summer. Naast Clean Pete bevestigt het festival ook de komst van Langhorne Slim, Meindert Talma en DJ St. Paul. De laatste vier acts voegen zich bij onder meer JOHAN. Ook Warhaus werd al aangekondigd.

De aankondiging van Clean Pete is niet meer dan passend te noemen. De tweelingzussen namen eerder namelijk al een cover op van ‘Here Comes The Summer’, een nummer van The Undertones. De cover is hieronder te beluisteren.

Clean Pete

Renée en Loes Wijnhoven zijn vooral bekend onder de naam Clean Pete. De tweelingzussen zijn sinds 2012 actief en in 2014 kwam het debuutalbum uit. Inmiddels heeft het duo een derde album, Afblijven, uitgebracht. Daarmee is Clean Pete komende zomer op diverse festivals te vinden. De zussen werden eerder al aangekondigd voor Down The Rabbit Hole.

Here Comes The Summer 2018

Here Comes The Summer wordt ook wel gezien als het kleine broertje van Into The Great Wide Open. Het festival vindt plaats van 4 tot en met 6 mei op Vlieland. Drie maanden verwijderd van Into The Great Wide Open opent Here Comes The Summer de zomer. Op het Vlielandse festival wordt alvast vooruitgekeken op een lange zomer vol met muziek. Inmiddels vindt aankomend jaar alweer de zesde editie van het festival plaats.

Tickets voor het festival zijn inmiddels te koop. Een 18+ ticket voor het hele weekend heb je al voor € 52,-. Tickets tot voor 4-17-jarigen kosten slechts € 17,- en kinderen onder 4 jaar mogen zelfs gratis naar binnen.