Kings Of Leon voor Rock Am See 2015

Kings Of Leon

Kings of Leon is de eerste naam voor Rock Am See 2015. De Amerikaanse rockband zal op vrijdag 4 september het ééndaagse festival afsluiten. 

Het zal het enige festivaloptreden van Kings of Leon in Duitsland zijn deze festivalzomer, zo laat de organisatie van Rock Am See 2015 op haar website weten. Meer namen zullen spoedig volgens, aldus het festival.

Kings of Leon

Het is het derde Europese festival waarvoor Kings of Leon is aangekondigd. Eerder werd duidelijk dat de familie Followill eind juli het Spaanse Hard Rock Rising en het Zwitserse Paleo festival zullen headlinen. Met deze nieuwe datum kan Kings of Leon worden gerekend tot één van de kandidaten om Szigèt, Pukkelpop of Lowlands te headlinen. Afgelopen jaar stond de band uit het Amerikaanse Nashville nog op Rock Werchter.

Rock Am See 2015

Rock Am See is een ééndaags festival en zal gehouden worden op vrijdag 4 september. De locatie van het festival is een waar natuurparadijs, namelijk de Bodensee in Zuid-Duitsland. Kaarten zijn vanaf maandag 4 mei te koop en kosten 79 euro.