Advertisement

‘Drank & Drugs’ op Pukkelpop 2015

De organisatie van Pukkelpop 2015 heeft vandaag nog eens twee acts toegevoegd aan de line-up van het festival. Onder andere Ronnie Flex en Lil’ Kleine komen hun hit ‘Drank & Drugs’ ten gehore brengen.

De twee Nederlandse hiphoppers zullen op donderdag 20 augustus in de Dance Hall optreden. Diezelfde dag zal de Limburgse dance-act Goldfox de Boiler Room openen.

Spotify en Youtube

Kun je niet meer wachten tot het festival begint? Wil je jezelf ultiem voorbereiden? Check dan nu onze speciale Pukkelpop playlists op Youtube en Spotify. De ideale opwarmer voor de festival line-up!

 

Pukkelpop 2015

Pukkelpop 2015 vindt plaats op 20 tot en met 22 augustus in Hasselt. Het Belgische festival viert in 2015 haar dertigste jubileum met o.a. Linkin Park, Bastille, Alt-J, Boys Noize, Major Lazer, Netsky, Interpol en Limp Bizkit op de line-up. Check voor meer informatie onze programmapagina over Pukkelpop 2015. Het blokkenschema wordt binnenkort gepubliceerd en zal dan te vinden zijn in de vorige week verschenen festival app.

Pukkelpop 2015 is bijna uitverkocht. Doordat er extra tickets beschikbaar zijn gekomen, zijn er voor alle dagen én voor het gehele weekend nog kaarten te verkrijgen. Een dag- of combiticket kun je kopen via de site van Pukkelpop.

 

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen