Advertisement

Last-minute Ticketservice: Win 2×2 kaarten voor Jazz Maastricht 2016

Foto: Josh Shinner

Wie de dagen aftelt voor de zomervakantie om vervolgens neer te strijken op de festivalweides, kan zich nu al opwarmen op de kleine maar fijne festivals. En uiteraard helpt Festileaks je daar graag bij. We geven 2×2 kaarten weg voor het Jazz Maastricht festival!

Naast een handjevol meerdaagse mega-festivals, biedt ons landje ook een hoop prachtige, intieme muziekfestivals aan. Een mooie aangelegenheid om de festivalsfeer te proeven! Volgende week is het al raak voor de jazzliefhebbers: de 14e editie van het Jazz Maastricht festival vindt dan plaats in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht.

Op zaterdag 19 maart strijken 3 grote namen uit de Jazz-scene af naar Limburg om een prachtavond neer te zetten. Het spits wordt afgebeten door het Shai Maestro Trio, die onlangs hun album Untold Stories uitbrachten. Een andere naam die zijn bekendheid over de jaren heen geworven heeft, is de Grammy Award-winnende Joe Lovano. De Amerikaanse tenorsaxofonist combineert muzikale genialiteit met een unieke, warme sound. Ook zien we Laura Mvula, die op haar album Sing to the Moon de wereld kennis liet maken met een unieke combinatie van jazz, soul en orchestrale pop: het zogeheten “gospelpedia”. Een hele unieke sound!

En daar kun jij bij zijn. Het enige dat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Meedoen kan tot en met dinsdag 15 maart 20:00 uur. Dezelfde avond sturen we een mailtje als je naar het Jazz Maastricht festival mag!

Win die kaarten!




Deelnemers gaan akkoord met de disclaimer.

Geen vertrouwen in je geluk? Dan kun je ook nog een kaartje kopen. Een kaartje voor het eendaagse festival kost €39,- en voor studenten €19,50. Kaarten bestel je hier!