Wie neem jij mee op festivalvakantie als je de competitie wint?

142
foto: Jos Willemsen / Festileaks

Stel je voor: je hebt jouw ultieme festivalverhaal opgestuurd. Op zaterdag 6 maart hoor je dat je gewonnen hebt, hoera! Je krijgt een festivalvakantie voor twee cadeau. Maar nu de hamvraag: wie neem je mee?

Wil je meteen kans maken op een festivalvakantie voor twee? Scroll dan direct naar beneden.

Wil je met je vaste festivalpartner eindeloos pieken? Neem je je gekste vriend(in) mee, zodat je meteen een nieuwe voorraad festivalverhalen hebt? Of ga je die ene festivalmaagd eindelijk introduceren tot de heilige weides? Wie het ook wordt, voor een festival in Europa naar keuze mét Interrail-reis zijn vast genoeg mensen te porren.

Voor deze competitie kun je kiezen uit alle festivals die Festival.Travel aanbiedt. Op hun website staat hier een mooi overzicht van. Dus: gaan jullie beuken op Balaton Sound, feesten in het fort van EXIT, lichtjes bewonderen op Electric Castle, of een poging doen om heel Sziget te zien in één week?

Wil je kans maken op deze te gekke prijs? Scroll dan snel verder om jouw vetste verhaal met ons te delen en zo kans te maken op die gratis festivalvakantie!

Het ultieme festivalverhaal

Balaton Sound publiek
Photo: Rockstar Photographers

Deel jouw ultieme festivalverhaal en win een festivalvakantie voor twee naar keuze! 

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Vertel ons via onderstaand formulier het vetste dat jij hebt meegemaakt op een festival in maximaal 200 woorden en maak kans om samen met een vriend of vriendin naar één van je favoriete festivals in Europa te gaan. Je leest het goed; reis- en festivalticket worden helemaal vergoed, je hoeft alleen maar op te komen dagen!

Prijs

Je leest het goed; voor de winnaar wordt een duo reis- en festivalticket compleet vergoed. Of je nu wilt dansen op Balaton Sound, de ultieme festivalvakantie wilt beleven op Sziget of Melt wilt combineren met een citytrip Berlijn. Je kunt kiezen uit alle festivals uit het aanbod van Festival Travel. Van Interrail ontvang je een Global Pas ‘7 dagen binnen 1 maand’, waarmee je zorgeloos door Europa treint. Ook nog eens goed voor het milieu.

Los van de hoofdprijs is er ook een runner-up prijs: dan wordt je reis niet vergoed, maar kun je wél 2 festivaltickets kiezen uit datzelfde aanbod van Festival Travel.

De festival tickets van Festival Travel en Interrail Global Passen hebben geen einddatum en kunnen ook in een ander jaar dan 2021 worden ingezet. Als de tickets in 2021 worden ingezet en een festival blijkt door de gevolgen van COVID-19 niet door te gaan, krijgen de winnaars hun festivaltickets (en Interrail Global Passen) terug en kunnen zij deze op een later moment opnieuw inzetten.

Actie verloop

  • Meedoen kan tot en met 20 februari.
  • Nadien selecteren we de tien beste verhalen en contacteren we de inzenders. 
  • Vervolgens krijgen de geselecteerden de kans om hun verhaal naar eigen invulling te visualiseren en komen deze verhalen op onze website te staan, waarna er gestemd kan worden op deze tien. 
  • Op 6 maart wordt de winnaar en de runner-up bekendgemaakt.

    Bij het meedoen aan het Ultieme Festivalverhaal ga je akkoord met de actievoorwaarden.

    Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.