Advertisement

Bonnen Rock Werchter t/m zondag met korting te koop

Rock Werchter 2015
Foto: Joris Bulckens

Hoeveel pils ga jij wegtikken op Rock Werchter? Denk er niet te lang over na, want je hebt nog tot en met zondag om bonnen te kopen in de voorverkoop. Je betaalt dan slechts €2,50 per pils/bon. 

Op het festival zelf kosten de bonnen €2,75 als je met Maestro, Mastercard of Visa betaalt. Wie met cash betaalt is €3,- per bon kwijt. De reden hiervoor is dat Rock Werchter bezoekers wil aanmoedigen om elektronisch te betalen. De bonnen in de voorverkoop worden per twintig verkocht, je kunt ze hier bestellen.

Rock Werchter 2016

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 30 juni tot en met 3 juli op het festivalpark van Werchter. Dit jaar zullen o.a. Paul McCartneyRed Hot Chili Peppers en Florence + The Machine het hoofdpodium betreden. Kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar. Voor een dagticket betaal je €100,-. Voor het hele weekend (exclusief camping) moet je €236,- neerleggen. Campingtickets zijn verkrijgbaar vanaf €20,-. Ben je nog op zoek naar goedkoop busvervoer naar Werchter? De website van Festival.Travel biedt uitkomst! Wil je alvast in de stemming komen? Check dan hieronder onze Rock Werchter 2016-afspeellijst op Spotify! Discussieer ook mee over alle ins-en-outs rondom Rock Werchter 2016 op ons forum.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen