Advertisement

Vergelijk de line-up: Pukkelpop vs. Lowlands

Voor vele festivalgangers is het dé festivalclash van augustus: met z’n allen naar Pukkelpop, of toch naar Lowlands? Festileaks helpt jullie op weg en vergelijkt de line-ups!

Het is nog maar juli en we zitten midden in de festivalzomer. Sommige festivalgangers kijken echter al uit naar augustus. Twee van de grootste festivals van België en Nederland, namelijk Pukkelpop en Lowlands, vinden dan plaats. Nota bene in hetzelfde weekend! Daar ontstaat dus een probleem, want waar ga je heen? Zowel Pukkelpop als Lowlands kent een zeer uitgebreid programma en dat maakt de keuze extra moeilijk. Daarom heeft Festileaks de belangrijkste verschillen en overeenkomsten voor jullie op een rijtje gezet:

Lowlands vs Pukkelpop 2016

Tickets

Lowlands vindt dit jaar in het weekend van 19, 20 en 21 augustus plaats. Voor 3 dagen feestvieren in Biddinghuizen betaal je €175,-. Hierbij zijn een campingticket en vervoer met pendelbus naar een station inbegrepen.

Pukkelpop 2016 staat genoteerd als de 31ste editie van het Belgische festival en vindt plaats van 17 t/m 20 augustus. Tickets zijn inmiddels al in de verkoop gegaan. Wil je er alle dagen bij zijn? Dan betaal je €199,- voor een kaartje. Een dagkaart kost je €99,-. Voor meer informatie over ticketverkoop en het festival klik je hier.

Spotify-playlist

Ben je er nog steeds niet uit? Misschien bieden onze Spotify-playlists van beide festivals uitkomst!

[one_half]

Lowlands 2016

[/one_half]

[one_half_last]

Pukkelpop 2016

[/one_half_last]

Lowlands Logo

Lowlands 2016

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2016
Tickets Niet meer beschikbaar.