Vanaf vandaag kan je tickets voor Down The Rabbit Hole 2017 kopen. Snelle beslissers worden beloond, want die krijgen namelijk korting!

Net als vorig jaar is er een fikse korting voor early birds, of ‘rapid rabbits’ in dit geval. De eerste 10.000 tickets gaan voor €99,- over de toonbank. De volgende 10.000 kosten €115,-, maar vanaf dan is het ook mogelijk om groepskorting te krijgen: 10 tickets krijg je dan voor een totaalprijs van €990,-. Wie er niet op tijd uit is, zal €129,- moeten betalen om drie dagen van het festival te mogen genieten.

Camping en pendelbusverbinding met het station van Wijchen zijn inbegrepen in de prijs. Bezoekers met een camper of caravan dienen daarnaast nog een extra camperticket te kopen. Alle info over de tickets kan je nalezen op de website van het festival.

Down The Rabbit Hole 2017

Down The Rabbit Hole
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De vierde editie van Down The Rabbit Hole vindt plaats van 23 tot 25 juni 2017 in Beuningen. Er zijn voor 2017 nog geen namen bekend. Vorig jaar waren onder andere The National en PJ Harvey van de partij. De tickets koop je via de officiële website. Natuurlijk houden wij jou op de hoogte over welke artiesten het festival dit jaar aandoen.

DELEN
Boris
Groot fan van rock, alternative en alles daar in de buurt. Met Werchter in de achtertuin vaste klant op het festival. Geen plek beter dan vooraan op een concert tussen de dolle fans. Bij Bruce en The National gaat het dak er helemaal af.