Advertisement

Sziget 2017: Volgende week nieuwe namen!

Foto: Rockstar Photographers/Sziget 2016

We moeten nog even geduld hebben, maar volgende week komt Sziget 2017 op 25 januari met de tweede lading namen! Alvast een opwarmertje van het Hongaarse festival dus, dat plaatsvindt van 9 tot 16 augustus.

 

25 jaar Sziget
Foto: Sandor Csudai/Sziget 2016

Met een 25-jarig jubileum in de aantocht komt Sziget op 25 januari met nieuwe namen. Is dit toeval, of zit hier meer achter? Het is in ieder geval zeker dat we een mooie editie mogen verwachten! Ook al stegen de ticketprijzen dit jaar met maar liefst 36 euro, festival directeur Kádár Tamás stelt ons gerust. Kádár: “Zeker nu we ons 25-jarig jubileum vieren, willen we graag met een goede line-up komen. Doordat artiesten steeds hogere vergoedingen voor een optreden vragen, stijgen de prijzen. Ondanks dat, is een kaartje – zeker in vergelijking met andere festivals in Europa – toch nog altijd betaalbaar.”

Als we Kádár mogen geloven, kunnen we volgende week dus een aantal mooie namen verwachten! We houden jullie op de hoogte via Facebook en onze App.

Eerste namen

Eerder voegde Sziget al namen als Major Lazer, Two Door Cinema Club en Kensington toe aan de line-up. Bekijk hier het volledige overzicht van de eerste namen.

SZIGET 2017

In 2017 viert Sziget haar 25e verjaardag. Van 9 tot 16 augustus staat het eiland midden in de Donau volledig in het teken van muziek, theater en het populaire circus. De reguliere prijs voor een 7-day pass bedraagt € 325,-.  Bestel je echter voor 31 mei, dan betaal je voor een 7-day pass maar € 299,-  en voor een 5-day pass € 275,-. Als sneller beslisser bespaar je dus mooi een paar tientjes.

[mks_button size=”medium” title=”Tickets” style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/sziget/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_self” bg_color=”#1e73be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen