Kaleo bevestigt zichzelf voor Rock Werchter 2017

Foto: Alexandra Valenti

In deze week van zelfbevestigingen kan Rock Werchter natuurlijk niet achterblijven. Kaleo is het stoute jongetje: de IJslandse rockband bevestigt op Facebook een optreden op Werchter!

In het Facebook-tourschema  van de IJslanders staat namelijk een optreden op Rock Werchter 2017 te pronken. Kaleo plaats zichzelf met deze bevestiging op het mogelijk meest prestigieuze festivalaffiche van dit jaar.

Kaleo

De IJslandse rockband Kaleo zag het licht in 2012. Na enkele goed ontvangen shows op Iceland Airwaves, verkozen de heren het Texaanse Austin boven hun thuisland IJsland. Vorig jaar debuteerde de band met het hun eerste album A/B. Met de single ‘Way Down We Go’ oogstte Kaleo een jaar eerder al veel succes met onder andere een plaats in de FIFA 16 soundtrack. Deze zomer lijkt de band zich op te maken voor een mooie festivalzomer. Zo staan er onder meer optredens op Lollapalooza Parijs en Mainsquare festival gepland.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli, zoals vanouds in het dorpje Werchter. De tickets voor het festival gingen op 19 november 2016 in de verkoop. Voor een combiticket betaal je €236,-, losse dagtickets kosten je €100,-. De zaterdag is helaas al uitverkocht, voor de andere dagen zijn er nog wel tickets te verkrijgen. Deze tickets haal je gemakkelijk via Festival.Travel. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

[mks_button size=”large” title=”Ticketverkoop Rock Werchter 2017″ style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/rock-werchter/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

 

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen