Vandaag komt Paaspop met een verse lading nieuwe namen. Met de komst van acts als The Sore Losers en Memphis Maniacs is het affiche nagenoeg compleet. Volgende week maakt het festival het tijdschema bekend.

Naast bovengenoemde namen maakt het festival ook optredens van Lookapony en Brutus bekend. Daarnaast vinden we dit jaar de Special Show op Paaspop. Onderdeel van de Special Show zijn acts als Fresku, Pietju Bell en Killer Kamal.

Het festival in Schijndel staat bekend om de vele feestjes. Vandaag maakt Paaspop dan ook de line-up bekend voor Loco Royale. Gedurende het weekend kun je daar feesten op Snollebollekes, Loconaise Royale, Deurzakkers en veel meer. Op de vernieuwde theaterweide krijgt Boomshakalak Soundsystem een eigen plek. Daar is dit jaar ook het speciaalbierencafé te vinden.

Op de Facebookpagina van Paaspop vind je alle nieuw toegevoegde namen.

Paaspop 2017

Paaspop 2017 vindt plaats van 14 tot en met 16 april in het Brabantse Schijndel. Dit jaar zijn Doe Maar, Anouk en Kensington de grote namen. Maar zoals altijd is er op het festival veel meer te beleven: check daarvoor ons festivalrapport van 2016. Tickets voor het festival zijn al enige tijd in de verkoop. Een dagkaartje voor de vrijdag kost je 59 euro, voor de zaterdag en zondag ben je 69 euro kwijt. Wil je naar de zaterdag én de zondag dan betaal je 95 euro en voor de echte feestbeesten worden de weekendtickets verkocht voor 109 euro. Wil je meer weten? Check dan even de website van het festival!