Di-rect en WHITE cancelen Vestrock 2018

Slecht nieuws vanuit Hulst: zowel Di-rect als WHITE hebben hun show op Vestrock 2018 geannuleerd. Wél heeft de organisatie drie nieuwe bands aan het affiche toegevoegd. 

Di-rect kan wegens omstandigheden niet optreden op Vestrock. WHITE heeft zelfs de hele aankomende tour gecanceld. Een reden hiervoor heeft de Schotse band nog niet gegeven.

Om de pijn van de annuleringen toch wat te verzachten heeft de organisatie van Vestrock gelukkig wel drie nieuwe bands toegevoegd aan de line-up. Memphis Maniacs, Paceshifters en de Ierse rockband Therapy? zijn bevestigd. Deze voegen zich op de line-up onder andere bij Tom Odell, Johan en My Baby.

Memphis Maniacs

Foto: Kamiel Scholten

Memphis Maniacs is misschien wel de grootste mash-up band van Nederland. De band is in 2005 opgericht door Roy Smolenaars, die al bekend was met Elvis imitaties. Memphis Maniacs hebben geen eigen werk, maar brengen bestaande nummers in een mash-up van verschillende muziekstijlen. Ze spelen met name veel (classic)rock. Door de jaren heen heeft de band zich bewezen als sterke live-act. Zo stonden ze onder andere in het voorprogramma van Bløf en hebben ze meerdere clubtours gedaan. Deze zomer kun je Memphis Maniacs onder andere vinden op Huntenpop, Zwarte Cross en Vestrock.

Vestrock 2018

Vestrock vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 3 juni in Hulst. De laatste dag van het festival staat traditiegetrouw in het teken van de jongste festivalfans met Vestrock Junior. In de afgelopen paar jaar stonden onder andere Limp Bizkit en Biffy Clyro al op het affiche.

Voor het festival zijn verschillende tickets verkrijgbaar. Een combiticket voor de vrijdag en zaterdag kost je € 56,50. Daarnaast zijn dagtickets beschikbaar: de vrijdag kost €36,50, voor de zaterdag leg je € 41,50 neer. Ook zijn er Vestrock Junior-tickets (zondagmiddag), deze kaarten kosten € 21,50. Voor de campingovernachting van vrijdag op zaterdag betaal je € 16,50. Meer informatie is te vinden op de website van Vestrock.

Vestrock Logo

Vestrock 2024

Locatie
Nederland
Hulst, Nederland
Datum 31 mei - 1 juni 2024
Tickets Kopen