Advertisement

Gespot in programmaboekje BKS: LCD Soundsystem naar Paradiso

LCD Soundsystem

LCD Soundsystem komt naar Nederland! Op 11 en 12 september speelt de band onder leiding van James Murphy in Paradiso. Het best bewaarde geheim werd verklapt in het programmaboekje van Best Kept Secret 2017, door een advertentie van de poptempel.

Verscholen tussen de kleinere, talentvolle bandjes, staat daar ineens een groep van wereldformaat: LCD Soundsystem! Als we het programmaboekje van Best Kept Secret mogen geloven, verzorgen de koningen van de dansbare elektronica dit najaar twee intieme zaalshows in Paradiso

LCD Soundsystem

De concerten zijn echter nog niet officieël bevestigd door Paradiso of de band zelf. Meer informatie over de kaartverkoop is dus nog niet bekend.

LCD Soundsystem

LCD Soundsystem
Foto: Eric Pamies

LCD Soundsystem is een Amerikaanse elektronische rockband. De band is in 2002 opgericht en heeft drie studioalbums uitgebracht. Het meest recente album stamt uit 2010. Op 2 april 2011 gaf de band een afscheidsconcert in Madison Square Garden. Toch werd in december 2015 de stilte al doorbroken met de Kerstsingle Christmas Will Break Your Heart. Een nieuwe tour liet dan ook niet lang op zich wachten. Er volgden headline-shows op onder andere Lowlands en Pukkelpop. Momenteel zou er gewerkt worden aan een nieuw album.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Kopen