Op 9 en 10 september is het zover: de derde editie van Lollapalooza Berlin. Op de Rennbahn Hoppegarten in Berlijn zijn er deze dagen onder andere optredens van The xx, Foo Fighters en Two Door Cinema Club. Wil jij hierbij zijn? Lees dan snel verder, want wij geven twee tickets voor dit festival weg!

Na edities in Chicago, São Paulo, Buenos Aires en Santiago, was daar in 2015 ineens Lollapalooza Berlin. Met o.a. Muse en Radiohead op haar eerste edities maakte het festival een vliegende start in Europa. Dit jaar wordt alweer de derde editie gehouden. Op 9 en 10 september komen onder meer Foo Fighters, Mumford & Sons en The xx naar Berlijn toe. Ook kan je dansjes doen bij Rudimental, Hardwell en Marshmello. Met deze zeer diverse line-up is er voor ieder wel iets wils. Check de volledige line-up hieronder!

Meer weten? Check dan de website van Lollapalooza Berlin!

Winnen

Wil jij naar dit mooie festival toe? Check dan onze Facebook-pagina en doe mee aan de winactie. Vertel ons wat jouw favoriete act is van Lollapalooza Berlin en wie weet mag jij samen met een vriend of vriendin naar Berlijn toe in september!

Meedoen!

Bij meedoen aan deze actie ga je akkoord met de voorwaarden.

Let op: de winnaar krijgt twee weekendtickets voor het festival. Het vervoer van en naar het festival, alsook overnachting zijn niet inbegrepen.