De eerste worp namen voor Global Citizen Festival in New York is behoorlijk indrukwekkend. Niemand minder dan Stevie Wonder, Green Day en The Chainsmokers zullen het eendaagse festival headlinen. 

Naast deze drie headliners zullen ook Pharrell Williams, Big Sean, Andra Day, The Killers, the Lumineers en Alessia Cara op 23 september het podium betreden.

Stevie Wonder sloot in 2013 al eens het festival af. Green Day en The Chainsmokers maken dit jaar hun festivaldebuut in The Big Apple. In de komende weken worden er nog enkele ‘special guests’ aangekondigd.

Global Citizen staat zoals elk jaar volledig in het teken van armoedebestrijding. De opbrengsten worden ingezet om de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties te verwezenlijken.

Global Citizen Festival 2017

Bron: Globalcitizen.org

Global Citizen Festival vindt dit jaar plaats op 23 september in Central Park, New York. Voor dit festival koop je geen kaartje, maar moet je jouw toegang verdienen. Voorafgaand aan het festival kun je jezelf aanmelden op de website van Global Citizen. Als je zelf een actieve bijdrage levert aan het bestrijden van de wereldwijde armoede, maak je kans op een van de 60.000 gratis kaarten. Met een beetje geluk sla je dus mooi twee vliegen in één klap: een betere wereld én een gratis festivalticket!

DELEN
Boy
Chef Formatredactie en trots lid van de Festileaks Feestcommissie. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Student Human-Technology Interaction in Eindhoven en UX/UI Developer bij Appart Media. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de carnaval van toeten noch blazen.