Advertisement

Leak? “Flogging Molly verklapt komst Pukkelpop 2018”

Een mogelijke zelfbevestiging voor Flogging Molly. De band zou tijdens het optreden in AFAS Live de komst naar Pukkelpop 2018 hebben verklapt.

Een bezoeker van het optreden van Dropkick Murphys berichtte ons het nieuws van de mogelijke komst van Flogging Molly naar het festival. De band, die als special guest aanwezig is bij het concert van Dropkick Murphys, zou dit tijdens hun optreden hebben bekendgemaakt. Hebben ze inderdaad in alle enthousiasme hun mond voorbij gepraat? Het tourschema van de band lijkt niks te verklappen, en ook op sociale media kanalen blijft het stil.

UPDATE: Meerdere bezoekers melden een dergelijk nieuwtje te hebben opgevangen. Zou het dan toch? Het blijft afwachten tot nieuws vanuit de organisatie of de band zelf.

Flogging Molly

Flogging Molly, onder leiding van zanger en geboren Ier, Dave King, werd in 1997 opgericht in LA. De muziek, die omschreven kan worden als Ierse folksmuziek meets punkrock, is onder andere te horen in de film P.S. I Love You, waarin het nummer “If I ever leave this world alive” te horen is. Ook bestaat er een grote kans dat je ze al eens voorbij hebt zien komen in de Lage Landen en omstreken. De band is geen onbekende van festivals als Rock Werchter, Pinkpop en Lowlands. Voor dit festival seizoen zijn echter nog geen bevestigde data bekend.

Pukkelpop 2018

Pukkelpop is een festival dat gehouden wordt bij het kleine plaatsje Kiewit in België. De 33e editie van het festival wordt dit jaar gehouden van 15, 16, 17 en 18 augustus. Het Belgische festival heeft maar liefst 10 podia, waar ieder jaar zo’n 200 (!) artiesten optreden. Van metal en rock tot pop of house, je ziet het allemaal. Grote namen waaronder Editors (2017), The Prodigy (2013) en Foo Fighters (2012) hebben al de eer gehad om op het festival op te treden. Wie er dit jaar te vinden zijn in Kiewit wordt binnenkort duidelijk.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Irene Schelwald

Trotse bewoner van het altijd mooie Groningen. Daarmee automatisch die-hard fan van alles omtrent ESNS en ontdek ieder jaar weer een nieuw favoriet festival. Geboren in het jaar van Brainpower's eerste plaat (#brainpowerbaby) en dat heeft meteen de toon gezet. Zodoende altijd samen met Joëlle te vinden bij de foutste en goedkoopste slettendisco.

Meer van Irene