Paul McCartney treedt op tijdens GRAMMY Awards

430
Paul McCartney

Niemand minder dan Paul McCartney is bevestigd voor een optredens tijdens de jaarlijkse GRAMMY Awards. De 54ste editie van de awards vindt dit jaar plaats op 12 februari in Los Angeles. 14-Voudig GRAMMY winnaar McCartney is met “Band on the Run” tevens genomineerd voor “Best Historical Album.”

De ceremonie wordt gehost door LL Cool J. Behalve Paul McCartney zullen o.a. Foo Fighters, Rihanna en Coldplay. optreden.

Opmerkelijk is het ontbreken van The Beach Boys, die onlangs aangaven van de partij te zijn als voorloper op hun reunie-tour. Afgelopen jaar stonden in de vorm van Mick Jagger, Barbara Streisand en Bob Dylan ook al een aantal grootheden op het programma.

Mick Jagger @ Grammy Awards 2011:

Geestelijk vader van de Festileaks-familie. Verzamelaar van vinyl en herinneringen. Geboren op Megaland. Droomt van een festivaldag met Radiohead, Arcade Fire, Sigur Rós én een reunie van Talk Talk.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.