Bob Dylan naar Benicassim 2012

Festival Crowd General 2012

De Organisatie van Festival Internacional de Benicassim heeft wederom een mooie headliner toegevoegd aan het toch al straffe programma. Bob Dylan sluit dit jaar één van de (hopelijk) zonnige Spaanse festivaldagen af. Verder is ook de komst van Jessie J, Robyn Hitchcock & The Venus 3, Agoria en Totally Enormous Extinct Dinosaurs bekend gemaakt. Hiermee begint het festival affiche steeds heftigere vormen aan te nemen met een mix van sterke headliners, dansbare bands en opkomend talent.

Benicassim ligt op een steenworp afstand van het strand en is daarmee een heerlijk festival om te combineren met een welverdiende vakantie. Overdag is er de gelegenheid om lekker bij te komen van de zware festivaldagen, waar rond een uurtje of vijf de eerste bands hun deuntjes beginnen te spelen. Het festival is inmiddels populair geworden bij bezoekers met verschillende nationaliteiten, waaronder veel Engelsen. Hoe het met de Nederlandse vertegenwoordiging zit durven we niet te zeggen, maar misschien dat jij als vaste bezoeker een reactie hierover kunt achterlaten.

FIB Benicàssim Logo

FIB Benicàssim 2024

Locatie
Spanje
Benicàssim, Spanje
Datum 18-20 juli 2024
Tickets Kopen