Advertisement

Eerste geruchten Pinkpop 2013

Pinkpop Art

Pinkpop 2012 is net achter de rug of de eerste geruchten voor volgend jaar schieten alweer door verschillende fora en websites. Ik weet niet hoe het met de gemiddelde Pinkpop bezoeker gesteld is, maar ik kan vertellen dat wij van Festileaks toch heel wat dagen nodig hebben gehad om bij te komen.

Festileaks zou Festileaks niet zijn als we jullie toch alvast opwarmen met de laatste geruchten voor Pinkpop 2013. Green Day, The Prodigy en 30 Seconds To Mars zijn hardnekkige geruchten voor Rock Am Ring 2013. Deze namen zijn in de afsluitende persconferentie genoemd door de organisatie, waar zij met een sarcastisch ondertoontje zeiden dit jaar geen namen voor Rock Am Ring 2013 bekend te maken. Afgelopen jaar werden Die Toten Hosen namelijk al bekend gemaakt tijdens RAR 2011. Aangezien Pinkpop een weekend later valt zouden zij zomaar een plekje kunnen bemachtigen op het affiche van 2013. Het is nog vroeg en het zijn nog speculaties, maar de geruchtenmolen begint wel al op gang te komen. Verder is ook bekend dat het Engelse Download Festival in hetzelfde weekend valt als Pinkpop. Ome Jan heeft al geroepen dat hij volgend jaar hardere bands op ”zijn” Pinkpop wil hebben. Nou Jantje, trek die vijver bij Download maar leeg.

Om nog twee bands toe te voegen aan de geruchten voor 2013. Zowel Muse als Pearl Jam komen dit jaar nog met een nieuw album en hebben al aangegeven in 2013 de zomerfestivals in Europa langs te gaan. Een mooiere plek dan Pinkpop om te beginnen is er niet. Na de afgelopen editie zal Pinkpop ook met een betere line-up moeten komen, aangezien de bezoekersaantallen voor de organisatie tegen zijn gevallen.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen