Livestream: Rock Werchter 2012, volg het festival vier dagen lang

996
Rock Werchter Logo General

Rock Werchter 2012 Logo

Rock Werchter 2012 Livestream

Rock Werchter 2012 belooft een prachtige editie te worden. Met Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers, The Cure en Editors heeft het festival vier stevige headliners te pakken.

Dit is echter pas het topje van de ijsberg. De selectie aan artiesten is in de breedte zo sterk dat je er op je sloffen Europees Kampioen voetbal mee zou worden.

Jack White, Noel Gallagher, Florence and The Machine, Justice, Elbow, Mumford and Sons, The Vaccines, Skrillex, The xx, M83, Alabama Shakes, Snow Patrol, Kasabian, Miles Kane en meer….

Conclusie:

4 dagen FEEST IN HOOFDLETTERS

Mocht je onverhoopt geen kaartje hebben, de techniek biedt een pleister op de wonden. Skynet is zo aardig om 4 dagen lang verslag te doen van Rock Werchter 2012. Aan de hand van de Rock Werchter Livestream kun je het festival thuis op de bank en zelfs via de Rock Werchter app op je smartphone volgen.

Het uitzendschema is nog niet bekend maar de ontwikkelingen daarvan zijn te volgen via de livestream. Check in ieder geval alvast het programma zodat je weet wanneer je stand-by moet staan.

Klik hier voor de Rock Werchter 2012 Livestream

Klik hier voor de Rock Werchter 2012 App

Festileaks wenst je een geweldig festival toe.

Avatar
Geestelijk vader van de Festileaks-familie. Verzamelaar van vinyl en herinneringen. Geboren op Megaland. Droomt van een festivaldag met Radiohead, Arcade Fire, Sigur Rós én een reunie van Talk Talk.