Livestream: Sziget Festival 2012

Sziget Festival Crowd 2012

De organisatie van Sziget Festival heeft vandaag via haar Facebookpagina bekend gemaakt dat het festival voor de thuisblijvers te volgen is via hun Youtube kanaal.

Dagelijks wordt het festival vanaf 15.00 uur tot in de late uurtjes uitgezonden. Er is nog geen uitzendschema bekend maar de organisatie verklapt alvast dat de optredens op Main Stage, World Music Party Main Stage en de A38 Stage via Youtube bekeken kunnen worden.

Het populaire Hongaarse Sziget Festival gaat op maandag 6 augustus van start en duurt tot maandag 13 augustus. Boedapest verwelkomt o.a. Placebo, The Killers, Snoop Dogg, The Vaccines, The xx & Two Door Cinema Club.

Sziget Logo

Sziget 2023

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 9-14 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen