Advertisement

Maroon 5 en Neon Trees kanshebbers Rock Werchter 2013

Vanmorgen heeft Maroon 5 twee shows voor juli 2013 aangekondigd met Neon Trees in het voorprogramma. De concerten vinden plaats in Amsterdam en Parijs. België ontbreekt vooralsnog in het tourschema.

Rock Werchter – dat volgend jaar van 4 tot en met 7 juli wordt gehouden – past goed in het huidige tourschema van deze twee bands. Maroon 5 en Neon Trees staan op dinsdag 2 juli in Bercy te Parijs. Een dag later wordt de Amsterdamse Ziggo Dome aangedaan. Het lijkt onwaarschijnlijk dat de bands enkel en alleen voor deze concerten overvliegen vanuit Amerika. Daarom betitelen wij beide acts hierbij als kanshebber voor een plekje op het affiche van Rock Werchter 2013.

Maroon 5 en Neon Trees zijn namen die vooral de popliefhebbers zullen aanspreken. Een genre waar Rock Werchter niet vies van is getuige bijvoorbeeld de boeking van Black Eyed Peas in het verleden.

Maroon 5 laat al vanaf het jaar 2003 regelmatig van zich horen. Een recent wapenfeit is hitsingle ‘Moves Like Jagger’ welke vorig jaar een hoge notering kreeg in de diverse hitlijsten. Neon Trees gooide vooral in 2010 hoge ogen met single ‘Animal’ van het debuutalbum ‘Habits’.

Of beide bands hun kunsten mogen vertonen op het Werchter podium? De tijd zal het leren. Deze week verwachten we in ieder geval veel boekingsnieuws van diverse grote Europese festivals. Morgen weten we bijvoorbeeld meer over de plannen van The Prodigy en Depeche Mode.

Voor een up-to-date overzicht van de laatste Rock Werchter geruchten en nieuwtjes verwijzen we je graag door naar deze pagina.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen