Maroon 5 naar Goffertpark in juni 2023, vlak voor Rock Werchter

Maroon 5

Maroon 5 komt op 25 juni 2023 naar het Goffertpark in Nijmegen. Dit is precies vier dagen voor Rock Werchter begint. Kunnen we de band van Adam Levine daar ook voor een optreden verwachten?

MOJO kondigt het nieuws dinsdagochtend aan: Maroon 5 is komende zomer op 25 juni te zien in het Goffertpark. Vrijdag 18 november om 10:00 start de kaartverkoop. Wat de tickets gaan kosten, is nu nog niet bekend.

Het Goffertpark is al langer een populaire plek voor artiesten van formaat. Vorig jaar stond niemand minder dan Rammstein nog in het Nijmeegse park. Eerder traden ook grootheden als Eminem, Muse en Phil Collins er al op.

Geen Belgische datum

De tour van Maroon 5 in Europa start op 13 juni in Lissabon. Op 30 juni staat de band in Arras, Frankrijk. Drie dagen erna is de laatste stop, in Londen op 3 juli. Dit is de dag na Rock Werchter 2023.

Of het Amerikaanse zestal op 1 of 2 juli een tussenstop maakt op het grootste rockfestival van België, moeten we nog afwachten. Het zou in ieder geval een unieke boeking zijn. Het valt sowieso op dat er nog geen Belgische stop op het tourschema van Maroon 5 staat.

Een maand geleden kondigde Rock Werchter de eerste artiesten aan. Zo komt Vlaams trots Stromae op het hoofdpodium en zijn Muse en Arctic Monkeys ook van de partij.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.