Maroon 5 naar Rock In Rio Lissabon 2016

De Amerikaanse groep Maroon 5, die dit jaar al eens in Lissabon speelde, keert volgend jaar terug naar Portugal. De Portugese editie van Rock in Rio heeft vandaag de komst van de band bekendgemaakt. Maroon 5 zal spelen op de laatste dag van het festival: vrijdag 28 mei.

Maroon 5 stond eerder op de Portugese editie van Rock in Rio, namelijk in 2012. Dit jaar keerde de band met de V tour terug naar Portugal om afgelopen juni een concert in de Arena Meo te geven. De zevende editie van Rock in Rio Lisboa heeft al op de affiche Queen + Adam Lambert (20 mei), Hollywood Vampires (27 mei), en de show ‘Rock in Rio – de Musical’ staan.

Rock in Rio Lissabon 2016

Het Portugese festival zal in 2016 plaatsvinden op 20, 21, 26, 27 en 28 mei 2016 in Parque da Bela Vista, Lissabon. Het zal de zevende keer zijn dat er een Portugese editie van het Braziliaanse festival gehouden gaat worden. Het festival vind om het jaar plaats in de hoofdstad. In 2014 prijkten The Rolling Stones, Linkin Park, Justin Timberlake en Arcade Fire nog bovenaan de affiche. De pre-sale zal op 20 november van start gaan via de website van het festival.