Maroon 5 komt naar Nederland! Dat is op zichzelf al heel goed nieuws, maar het biedt ook mogelijkheden voor Pinkpop. De Amerikaanse band staat namelijk tijdens het Pinksterweekend in de Ziggo Dome.

De band rond Adam Levine staat op 10 juni 2019 in de Amsterdamse zaal. Dit is de maandag van Pinksteren en de slotdag van het Limburgse festival. Maroon 5 is daarom zeker een kanshebber voor een optreden op de zaterdag of zondag van Pinkpop. Daarmee zouden de Amerikanen voor een constructie à la Pearl Jam gaan. Ook zij traden op in de Ziggo Dome rondom hun optreden op Pinkpop 2018.

Maroon 5

Maroon 5 is een van dé poprock acts van de afgelopen twintig jaar. De band vormde zich in 1994 en scoorde in 2003 de eerste echte hit met ‘This Love’. Sindsdien rijgen Adam Levine en co. hit na hit aan elkaar, met onder meer ‘Moves Like Jagger’ en ‘She Will Be Loved’. Het laatste album van de Amerikaanse band stamt uit 2017; hiermee is de band nu op tournee.

Pinkpop 2019

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Eerder deze zomer prijkte de line-up van de 49e editie van het festival in Landgraaf met Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars. Over de 50e editie is tot op heden weinig bekend. Wel vindt het festival traditie getrouw in het Pinksterweekend plaats, 8, 9 en 10 juni 2019. Pinkpop kijkt daarnaast nog naar een eventuele extra dag, om de 50e editie van het festival nog meer kracht bij te zetten.

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?