Keane, Within Temptation en meer voor Indian Summer Festival

Within Temptation

Indian Summer Festival maakt de eerste grote namen bekend. Keane, Guus Meeuwis, Within Temptation en Kane maken hun opwachting tijdens de eerste meerdaagse editie van het festival op 15 en 16 juni 2013.

De kaartverkoop start op zaterdag 26 januari met een speciale early bird-actieweek via 538ticketshop.nl. Tweedaagse combitickets zijn dan één week lang verkrijgbaar voor slechts 59 euro (in plaats van 69 euro).

Uit deze eerste namen spreekt de muzikale diversiteit die kenmerkend is voor Indian Summer Festival. De rockers van Keane weten als geen ander hoe ze een onvergetelijk optreden moeten neerzetten en Guus Meeuwis, Kane en Within Temptation behoren tot de “absolute top” van de Nederlandse muziekwereld. En dit zijn pas de eerste namen; meer bevestigde acts zullen spoedig volgen.

Indian Summer Festival vindt plaats op 15 en 16 juni, voor het eerst als meerdaags festival met kampeerarea. Sinds de eerste editie, twaalf en een half jaar geleden, is Indian Summer Festival uitgegroeid tot één van de grootste festivals in Nederland. De unieke Indian Summer-ervaring geeft de bezoeker twee lange zomerdagen vol genadeloos goede muziek en een ongedwongen sfeer in een intieme setting. Duurzaamheid is eveneens erg belangrijk en verschillende groene initiatieven krijgen tijdens het festival een podium.

Meer info: www.indiansummerfestival.nl