Primavera Sound presenteert groot gedeelte programma

Primavera Sound 2013

Middels een vooraankondiging liet de organisatie van Het Primavera Sound Festival al weten vandaag nieuwe namen te presenteren voor de editie in Barcelona. Om 19.00 uur vanavond was de grote bekendmaking.

We geven hieronder de complete line-up weer met behulp van de officiële festivalposter.

Poster Primavera Sound

Hieronder de presentatie van de line-up.

In de vorm van Blur werd al heel vroeg in het ‘nieuws- en geruchtenseizoen’ de eerste headliner aangekondigd. Daarna bleef het lang stil rondom het festival dat bekend staat om een muzikaal zeer sterke programmering. Alhoewel, deze week kondigde de organisatie een samenwerking met Heineken aan waardoor o.a. het Spaanse San Miguel bier vanaf heden wordt vervangen voor Nederlandse merk. Rondom de line-up bleef het echter angstvallig stil.

Eind 2012 verscheen opeens een poster, zogenaamd gelekt vanuit de organisatie van het festival. Vanzelfsprekend ziet de praktijk er heel anders uit. Toch zijn er wel vele overeenkomsten met bovenstaande namen.

Primavera gebruikt #bestfestivalever als hashtag in hun communicatie-uitingen. Een terechte keuze met dit programma?

Het festival vindt plaats van 22 tot en met 26 mei. Koop hier je kaartje voor €160,-.

Primavera Sound Logo

Primavera Sound 2024

Locatie
Spanje
Barcelona, Spanje
Datum 30 mei - 2 juni 2024
Line-up
SZA
PJ Harvey
Mitski
SZA, PJ Harvey, Mitski +91 meer
Tickets Kopen