Biffy Clyro en Keane tijdens Pinkpop in Denemarken

Keane

Sinds 2010 wordt in het Deense Aarhus het NorthSide Festival gehouden. Dit jaar staat het festival samen met Pinkpop op 14, 15 en 16 juni op het programma.

Met deze gedachte is het interessant om het Deense programma in de gaten te houden. Overlappingen liggen in de lijn der verwachting. De combinatie Nederland – Denemarken is logistiek een goed denkbare. Zowel voor Pinkpop als Best Kept Secret.

Vandaag voegde NorthSide Festival Biffy Clyro, Keane, Modest Mouse, Rasmus Walter en Shaka Loveless toe aan de line-up. De eerste twee namen zijn kanshebber voor een plekje op het Pinkpop affiche, alhoewel Keane er vorig jaar nog stond en ook geboekt is voor het Indian Summer Festival.

Eerder wist NorthSide al de handtekeningen van o.a. Bloc Party, Alt-J, Nick Cave and the Bad Seeds, The Knife, Fun en The Flaming Lips te scoren.

Later deze week vind je op deze website een artikel met een overzicht, status en toelichting rondom de Pinkpop geruchten.