Blaudzun in de val gelopen, Pinkpop it is!

Blaudzun

Hoewel volgende week woensdag pas de officiële persconferentie is die de rest van de Pinkpop namen bekend maakt kunnen we Blaudzun alvast op het lijstje erbij schrijven. Dit komt omdat Johannes Sigmond – zoals Blaudzun eigenlijk heet – zich maandagavond versprak op 3FM.

De zanger werd in het programma 3voor12 Radio gebeld nadat hij eerder die avond de Edison award voor beste mannelijke artiest in ontvangst mocht nemen. Op de vraag of hij volgende woensdag nog in Paradiso staat was zijn eerste reactie bevestigend. Echter realiseerde hij zich meteen dat het nog niet de bedoeling was dat dit al bekend werd en hij probeerde de schade nog te herstellen door te doen alsof hij van niets wist. De reactie lijkt echter genoeg te zeggen en mogen we de Nederlandse zanger halverwege juni in Landgraaf verwachten.

Blaudzun sluit zich aan bij 7-tal namen die wel al door de organisatie zelf zijn bevestigd: Green day, Queens Of The Stone Age, Triggerfinger, The Script, Passenger, Kensington en Ben Howard.

De rest van de programmering zal woensdag 20 februari door Pinkpop baas Jan Smeets worden bekend gemaakt in Paradiso, Amsterdam.

Zie hieronder het filmpje waar Blaudzun zich verspreekt:

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen