Nieuwe namen voor Benicàssim Festival

Het Spaanse Benicàssim Festival heeft enkele nieuwe namen toegevoegd aan de line-up, waaronder Miles Kane, La Roux, Jake Bugg en Jacco Gardner.

Verder zijn ook Toundra, Toddla T, Terrence Dixon, The Riptide Movement, Ratolines, Everything Everything, Pegasvs, J Roddy Walston And The Business, Hanni El Khatib, El Gran Manel, The Coronas From Ireland, Chvrches, Christian Smith, Childhood en Woodkid toegevoegd aan de affiche van het Spaanse festival.

Eerder had het festival een grote hoeveelheid namen bekend gemaakt die er toe doen. Zo staan onder andere Queens of the Stone Age, The Killers, Arctic Monkeys, Dizee Rascal, Hurts en Kaiser Chiefs al op het programma.

Het Benicàssim festival vindt van 18 tot en met 21 juli plaats in het gelijknamige kustplaatsje Benicàssim.

FIB Benicàssim Logo

FIB Benicàssim 2023

Locatie
Spanje
Benicàssim, Spanje
Datum 13-16 juli 2023
Tickets Kopen