Volg de Pinkpop persconferentie live op Festileaks

Pinkpop 2013 Logo

Jongens en meisjes! Morgenmiddag om 12.00 uur start de traditionele Pinkpop persconferentie welke wordt gehouden in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Traditiegetrouw – lees: voor het tweede jaar op rij – volg je alle ontwikkelingen op Festileaks.com.

Tijdens de persconferentie zullen zo goed als alle acts bekend worden gemaakt die dit jaar acte de présence gaan geven op Pinkpop. Daarnaast zullen enkele van deze artiesten een optreden op de persconferentie zelf verzorgen. Naar verwachting gaat het om Kensington, Blaudzun, Kodaline en een andere nog niet bekende naam.

Vanaf morgenochtend vind je op deze pagina een artikel alwaar de ontwikkelingen in Amsterdam op de voet zijn te volgen. Op deze manier delen wij de laatste geruchten en bevestigingen en heb je de mogelijkheid hierover je ongefundeerde mening te spuwen. De pagina ververst zichzelf elke minuut zodat je automatisch geupdate wordt over de stand van zaken.

Aan een voorspelling van het complete programma wagen wij ons niet. Toch droppen we met de nodige voorzichtigheid de namen van The Killers (headliner), Biffy Clyro, Die Antwoord, Michael Kiwanuka, 30 Seconds To Mars, Jake Bugg en Alt-J. Ow ja, die laatste headliner? Ons geld – maar dat is niet veel – wordt ingezet op Kings of Leon.

Green Day, Queens of the Stone Age, Triggerfinger, The Script, Ben Howard, Kensington, Passenger, Christopher Green, Blaudzun… wie completeert het programma? Nog een nachtje slapen en dan is de kogel door de kerk. Dan weten we wie er op Pinkpop 2013 staat. Oogjes toe en niet te veel piekeren. Ome Jan brengt je morgen namelijk “de beste line-up”.

Heel graag tot morgen!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen