Voorverkoop Pinkpop loopt voorspoedig

Pinkpop Bruce Springsteen

Volgens festivaldirecteur Jan Smeets verloopt de kaartverkoop van Pinkpop voorspoedig. “In dertig minuten waren al tienduizend kaarten weg.” Sinds vanmorgen zijn de kaarten voor Pinkpop in de verkoop.

Jan Smeets over de voorverkoop: “Het is vergelijkbaar met 2011, we zitten ver boven het gemiddelde.” Toch verwacht hij niet dat het festival, of een van de drie dagen, vandaag al uitverkoopt. “Maar we beleven wel veel plezier aan wat nu gebeurt.”

Vorig jaar was de vraag naar weekend kaarten wat weggezakt, met name doordat veel mensen alleen de maandag kwamen voor Bruce Springsteen. Nu er in de breedte is geprogrammeerd is de vraag naar weekendkaarten ook aangetrokken. Jan Smeets is blij met deze ontwikkeling. Voor volgende week verwacht Pinkpop nog een piek in de verkoop, omdat de meeste mensen dan salaris krijgen. Een soortgelijke piek zie je wanneer het vakantiegeld wordt gestort. Goed nieuws dus, een goed gevulde wei ligt voor Pinkpop in het verschiet.

Pinkpop heeft als headliners dit jaar The Killers, Kings of Leon en Green Day. Het volledig programma en nieuwsoverzicht van Pinkpop vind je hier.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen