Will and The People bevestigt komst naar Pinkpop aan fan

Will And The People

In een conversatie met een fan op Facebook heeft Will and the People bevestigd naar Pinkpop te komen.

Het blog Pinkpop Central kreeg deze tip van een trouwe volger. De conversatie kun je hier terug zien. De reactie van Will and the People zelf is verwijderd, maar de reactie “That just made my day guys!” spreekt boekdelen.

Op 18 januari was al sprake van de komst van Will and the People naar Pinkpop. In de ochtendshow bij Giel lieten ze weten graag naar Landgraaf af te reizen om daar het podium te beklimmen. Het leek er die dag ook even op dat het al zeker was. Giel tweette namelijk dat de band op Pinkpop 2013 zou staan. Kort daarop nam hij zijn woorden terug en vertelde dat vooral Will and the People dat zelf graag wilden. Nu lijkt Pinkpop dat dus ook te willen.

Vorig jaar stonden ze er ook al en wisten er een geslaagd feestje van te maken. Hieronder wordt de bewijslast geleverd.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen