Verrassingsoptreden Will And The People op Zwarte Cross 2018

Will And The People

Zwarte Cross bezoekers opgelet! Om 15.00 uur staat er op de camping een verrassingsoptreden van Will And The People op het programma. 

Het optreden van Will And The People vindt plaats op het Rijdende Podium op de camping. Zwarte Cross geeft aan dat de band er zelf om vroeg. Later vandaag staan de heren die bekend werden met ‘Lion in the Morning Sun’ ook op het Hoofdpodium van het festival. Dat optreden gaat om 19.15 uur van start. Hieronder vind je de aankondiging in de dagelijkse krant Harder.

Foto: Dianne de Kievit / Festileaks

Zwarte Cross 2018

Foto: Kamiel Scholten

De Zwarte Cross vindt plaats van 12 tot en met 15 juli 2018. De editie van 2018 wordt de 22ste van het festival in Lichtenvoorde. Vier dagen lang kun je jezelf onderdompelen in de doldwaze wereld van muziek, gezelligheid en natuurlijk heel veel modder. Gedurende 96 uur is het in elke hoek van het terrein feest. Daarom is het niet voor niets dat het festival twee keer op rij de Festileaks Festival Award voor ‘Beste Sfeer’ heeft gewonnen.

Dit jaar staan onder meer Kaiser ChiefsVolbeat en Triggerfinger op het affiche. Check voor meer informatie de website van het festival. Als je nog geen ticket hebt kunnen bemachtigen, dan ben je helaas te laat. Het festival in Lichtenvoorde is namelijk compleet uitverkocht.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2018

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 12-15 juli 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.