Fatboy Slim laatste headliner Bestival 2013

483
Bestival Live

Het Engelse Bestival heeft de laatste headliner voor haar jubileum-editie bekend gemaakt. De Britse dj Fatboy Slim zal met zijn ‘Bestival Birthday Bash’ een waar feestje maken op The Isle Of Wight.

Door het optreden op Bestival lijkt de kans dat Fatboy Slim ook nog naar Lowlands en/of Pukkelpop komt steeds groter te worden. De al 50 jaar oude dj speelt namelijk 9 augustus op het Portugese MEO Sudoeste Festival. Er is nog genoeg plaats in zijn tourschema tussen dit optreden en de ‘Bestival Birthday Bash’ voor een verschijning in Nederland of België.

Bestival viert dit jaar haar 10-jarig bestaan en dit is ook te merken aan het programma. Het evenement heeft namelijk naast Fatboy Slim ook Elton John & His Band en Snoop Dogg gestrikt als headliners. Andere namen op de affiche zijn M.I.A., Franz Ferdinand, The Flaming Lips, Wu-Tang Clan, The Roots, Chic ft. Nile Rodgers, James Blake, Redlight, Ben Pearce en Jessie Ware. Voor de gehele line-up klik je hier.

Bestival vindt plaats van 5 t/m 8 September in The Isle Of Wight (Engeland). Wil jij bij deze mooie jubileumeditie zijn? Dan betaal je omgerekend zo’n €213,-. Ben je 17 jaar of jonger? Dan hoef je maar circa. €150,- te betalen. Voor meer informatie over het festival ga je naar www.bestival.net.

Festileaks-chef van alles wat niet met nieuws te maken heeft. Muziekjournalist. Broer van Ed Sheeran, Rupert Grint en alle andere Gingers die je kent. Draait met alle liefde plaatjes onder de naam Thissa. Houdt niet van arrogante mensen, wel van Kanye West.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.