Fatboy Slim, Kodaline en meer naar FIB Benicàssim Festival 2019

Foto: Fatboy Slim

Nieuwe namen voor FIB Benicàssim Festival 2019. Onder meer Fatboy Slim en Kodaline staan deze zomer in Spanje.

In totaal zijn er zes acts bekendgemaakt. Een overzicht van alle nieuwe namen vind je hieronder.

Dit jaar viert het Spaanse festival haar 25e verjaardag. Voor deze speciale editie maakte de organisatie eerder de komst van onder meer Kings of Leon en Lana del Rey bekend.

  • Belako
  • Fatboy Slim
  • Gerry Cinnamon
  • Kodaline
  • Octavian
  • Soleá Morente & Napoleón Solo

Fatboy Slim

Fatboy Slim

Norman Quentin Cook, alias Fatboy Slim, is dé dj en producer die in de jaren 90 het Big Beat genre aan het grote publiek heeft geïntroduceerd. Bijna 30(!) jaar later draait hij nog altijd op festivals als Tomorrowland en Creamfields. Zijn grootste succes dateert alweer uit 1998; het is namelijk 20 jaar geleden dat You’ve Come A Long Way, Baby de internationale hitlijsten bestormde. Reden voor de 55-jarige Cook om het album in een speciale uitvoering uit te brengen. Tijdloze klassiekers als ‘The Rockafeller Skank’, ‘Gangster Tripping’ en ‘Praise You’ zullen wederom te horen zijn dit festivalseizoen. Wil je er zeker van zijn dat je Fatboy Slim niet mist? Hij staat in 2019 onder meer op Snowbombing en FIB Benicàssim Festival.

FIB Benicàssim 2019

FIB Benicàssim Festival 2018
Photo: FIB Benicassim 2018

FIB Benicàssim 2019 vindt plaats van 18 t/m 21 juli in Benicàssim aan de Middellandse Zee in Spanje. Voor komende zomer is de komst van onder andere Lana Del Rey, Kings of Leon en The 1975 bevestigd. 
Voor meer informatie over het festival bezoek je de website.

Vorig jaar betraden onder meer The KillersPet Shop Boys en Liam Gallagher het podium in Benicàssim. Benieuwd hoe de afgelopen editie door de bezoekers werd ervaren? Lees dan hier ons festivalrapport.

FIB Benicàssim Logo

FIB Benicàssim 2024

Locatie
Spanje
Benicàssim, Spanje
Datum 18-20 juli 2024
Tickets Kopen