Nieuwe namen Paaspop 2021: Fatboy Slim, Reinier Zonneveld en meer

417
Foto: Fatboy Slim

Opnieuw twintig nieuwe namen voor Paaspop 2021. Onder andere Fatboy Slim, Reinier Zonneveld en Heino zijn toegevoegd aan de line-up.

Opnieuw voegt Paaspop 2021 twintig nieuwe namen toe aan de line-up. Naast Fatboy Slim, Reinier Zonneveld en Heino zijn ook Goldband en Bad Nerves toegevoegd aan de line-up. Eerder werden al Anouk, Froukje, Snelle en Tabitha aangekondigd voor het festival in Schijndel. De volledige lijst met nieuwe namen vind je hieronder:

 • Fatboy Slim
 • Reinier Zonneveld
 • Heino
 • Amenra
 • ANNO DOMINI
 • Hang Youth
 • Bad Nerves
 • Coach Party
 • Goldband
 • GOOSE
 • Pendej0!
 • Lee Towers
 • Mental Theo
 • Nona
 • Piledriver
 • Projectmanager
 • Sound Rush
 • Spidergawd
 • STONES SESSIONS
 • Tankzilla

De tickets voor Paaspop 2021 zijn op 3 april in de verkoop gegaan. Op dit moment zijn er nog een aantal dagtickets beschikbaar voor de vrijdag van Paaspop. De dagtickets voor de zaterdag zijn inmiddels uitverkocht. Voor de zondag zijn alleen nog Ultimate Experience tickets beschikbaar. Paaspop geeft aan dat voor alle uitverkochte tickets geldt: Koop je tickets nooit bij onofficiële ticketverkoopkanalen zoals onder social media berichten. Koop enkel nog tickets via Ticketswap.

Paaspop 2021 in september

Paaspop 2019
Photo: (Paaspop 2019)

Paaspop 2021 vindt dit jaar eenmalig in september plaats. Door de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus, heeft de organisatie van het festival besloten om dit jaar het festivalseizoen af te sluiten. Daarmee hoopt Paaspop in 2021 wel doorgang te vinden.

Nadat in 2020 de complete festivalzomer niet door kon gaan, waren alle ogen gericht op 2021. Nu lijkt ook het komende festivalseizoen op losse schroeven te staan. Glastonbury (Engeland) en Coachella (Amerika) trokken de stekker er al uit. Voorzichtig optimisme is er wel over de tweede helft van het seizoen. Dit bleek onder andere in een gesprek dat Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg had met arts-micriobioloog en OMT-lid Marc Bonten.

Fatboy Slim

Norman Quentin Cook, alias Fatboy Slim, is dé dj en producer die in de jaren 90 het Big Beat genre aan het grote publiek heeft geïntroduceerd. Bijna 30(!) jaar later draait hij nog altijd op festivals als Tomorrowland en Creamfields. Zijn grootste succes dateert alweer uit 1998; het is namelijk 20 jaar geleden dat You’ve Come A Long Way, Baby de internationale hitlijsten bestormde. Reden voor de 55-jarige Cook om het album in een speciale uitvoering uit te brengen. Tijdloze klassiekers als ‘The Rockafeller Skank’, ‘Gangster Tripping’ en ‘Praise You’ zullen wederom te horen zijn dit festivalseizoen. Wil je er zeker van zijn dat je Fatboy Slim niet mist? Hij staat in 2019 onder meer op Snowbombing en FIB Benicàssim Festival.

Paaspop 2021

Paaspop 2019
Photo: Coen van Tartwijk (Paaspop 2019)

Zoals de naam doet vermoeden, vindt Paaspop normaal gesproken elk jaar met Pasen plaats. Dit jaar is het festival echter uitgesteld vanwege het coronavirus: Paaspop 2021 vindt nu plaats van 3 tot en met 5 september. Met de bevestiging van onder meer Paul Kalkbrenner, Kensington, Froukje en Anouk is al een groot deel van de line-up bekend.

Het festival biedt een gevarieerd muziekprogramma op een dozijn podia. Daarnaast vind je op het Paaspopterrein genoeg knettergekke randactiviteiten en geheime feestjes. Het terrein in Schijndel is prachtig aangekleed, met felle kleuren en lichtschermen waar je hoofd van gaat duizelen.

 • Locatie: Schijndel, Nederland.
 • Datum: 3 t/m 5 september 2021
 • Tickets: Weekendtickets zonder camping zijn € 143,50, dagtickets vanaf € 59,-
 • Meer informatie vind je op de website van het festival.
Vanaf 2014 ben ik iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Nog steeds een groot fan van pop-punk. Mijn all-time favoriete band is Green Day, verder vind ik Sum 41, Linkin Park en Muse helemaal geweldig. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig het fotograferen van concerten en het verzamelen van platen. :)