Exit Festival breidt uit in de Balkan met SEA Dance Festival

746
Exit Festival Live

Het EXIT Festival in Servië zal aankomende zomer uitbreiden met drie extra dagen aan de Montenegrijnse kust.

Het EXIT Festival zal van 10 tot en met 13 juli, zoals gebruikelijk, plaatsvinden in het Petrovaradin Fort in Novi Sad. Van 15 tot en met 17 juli wordt voor het eerst het SEA Dance Festival georganiseerd op Jaz Beach in Budva. Samen vormen deze festivals EXIT Adventure, waarvoor van 12 december tot 15 januari tickets met zeer grote korting kunnen worden gekocht.

EXIT Festival

Het EXIT Festival viert komende zomer haar vijftiende editie. Het festival begon als studentenprotest tegen de toenmalige president Milosevic en is in de jaren erna uitgegroeid tot het grootste festival van Zuid-Oost-Europa. De locatie is adembenemend: in en om een 18e-eeuws fort aan de oever van de Donau. Via klinkerwegen, wallen en tunnels vinden de bezoekers hun weg naar de twintig verschillende podia. Met name de Dance Arena is wereldberoemd en het favoriete podium voor veel internationale DJ’s vanwege de indrukwekkende kasteelmuren die het podium omgeven. In 2013 kwamen liefst 200.000 bezoekers vanuit de hele wereld op het festival af.

SEA Dance Festival

Na de vier dagen in Novi Sad verhuist het festivalcircus naar Montenegro. Jaz Beach aan de Adriatische Zee is het decor voor de eerste editie van het SEA Dance Festival. Dit nieuwe festival met voornamelijk elektronische muziek is het tweede deel van wat gezamenlijk EXIT Adventure wordt genoemd.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Spectaculaire actie voor EXIT Adventure

De kaartverkoop voor EXIT Festival en SEA Dance Festival start op donderdag 12 december. Tot 15 januari is er een spectaculaire actie, waarbij iedereen die op www.exitfest.nl een ticket voor het EXIT Festival (tegen een gereduceerd tarief van €99) koopt, er gratis een ticket bij krijgt voor EXIT Village (de festivalcamping in Novi Sad) en voor SEA Dance Festival (in Montenegro). Vanaf 15 januari kosten tickets voor het EXIT Festival €122, tickets voor EXIT Village €33 en combitickets voor EXIT Festival en SEA Dance Festival €147. De prijzen voor een los ticket voor het SEA Dance Festival en voor de festivalcamping bij Jaz Beach zijn nog niet bekend.

Kijk voor meer informatie op www.exitfest.nl.

Co-founder Festileaks.com. Pinkpop. Rock Werchter. The National, Radiohead, The Rolling Stones, Afghan Whigs, Placebo. Danish Audiophile Loudspeaker Industries. Deep house. Limburg. Liefde voor Amsterdam. Mr. November. Where Is My Mind?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.